Verzenden en Retourneren

Verzenden

De brievenbus pakketjes worden verzonden met PostNL als brievenbus pakket met track & trace code voor verzending in Nederland. De kosten hiervan zijn €5,-.

Voor België zijn de kosten ook €5,- alleen zonder track en trace code. Met track en trace naar België is €13, dit kan eventueel bij opmerkingen doorgegeven worden. Kosten voor deze verzending kunnen dan via betaalverzoek betaald worden. 


Leveringsduur

Uw bestelling wordt verzonden binnen 1-3 werkdagen.

 

Retourneren

U heeft de mogelijkheid om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur een e-mail naar  (info@cindeljewels.nl) met uw naam, ordernummer, het product dat u wilt terug sturen en de reden waarom u dit product wilt retourneren. U krijgt zo snel mogelijk een e-mail toegestuurd waarin het retouradres vermeld wordt. Wanneer wij het product dat u wilt retourneren ontvangen en goedgekeurd hebben, zullen wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op uw rekening terugstorten. Cindel Jewels behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren wanneer deze niet meer in de originele staat verkeren. Indien dit het geval is zullen wij de geweigerde producten naar u terug sturen. 

Uitzonderingen voor items die niet retour mogen zijn:

  • Oorbellen in verband met de hygiëne.
  • Producten uit de sale. 
  • Cindel Jewels geeft geen vergoeding voor de retour verzendkosten, tenzij het een product betreft dat ondeugdelijk is. 
  • Cindel Jewels is niet verantwoordelijk voor retourproducten die zoekraken.