• gratis verzenden vanaf 75,-
  • verzending binnen 1-2 werkdagen
  • alleen verzending in NL en België

Events / markten 

Wil je de sieraden en haaraccessoires van Cindel Jewels graag in het echt bewonderen? Ze kunnen voelen en passen? Dat kan! We staan het hele jaar door op verschillende markten/events/fairs en ladies nights. Kijk hieronder voor de datums en locaties. 

Sieraden Party 


Ook is het mogelijk Cindel Jewels in te huren voor een Sieraden Party. Dan kom ik met de hele collectie op locatie of bij jou thuis, zo kan je privé shoppen, krijg je een leuke introductie met kortingsactie, handige tips en adviezen, volledig verzorgd met een hapje en drankje (rose lemonade en bubbels) en een mini goodiebag. Zo heb je een middag of avond vol gezelligheid. Het minimale aantal voor een Sieraden Party is 7 personen. 

7,8 oktober Country en Pompoen Fair de Heeren van Rheden Groenestraat 47 Rheden van 20-22 uur

 

15 oktober Trotsmarkt Kasteel Rosendael van 11-17 uur 


22 oktober Happy Event Landal Miggelenberg 12-18 

 

5 november Trotsmarkt Sonsbeekpark Arnhem 11-18 


8 november Ladies Night Movie Unlimited Zevenaar 


2 december KerstFair Ede 12-21

 

8,9 en 10 december Dickens in de Liemers, Horsterpark Duiven 16-21 uur en zondag van 13-19

 

17 december de grootste Kerstmarkt van het Oosten; Arnhem Binnenstad van 12-18 

Workshops

Wil je graag zelf sieraden leren maken en je eigen unieke setje sieraden maken. Het is mogelijk om sieraden te maken van gold plated materiaal. Dit is dus ander materiaal dan het gold filled materiaal van de collecties van Cindel Jewels, maar vanwege de 14k goudlaag is het wel met elkaar te combineren. 

Volwassenen:

Workshop Gold plated sieraden maken, werk met de onderdelen van gold plated materiaal gecombineerd met parels, koraal en schelpkralen. Er mogen 3 sieraden gemaakt worden.
Kosten 45- p.p.
Groep van minimaal 3 maximaal 7 personen.