Gold filled sieraden van Cindel Jewels

Gepubliceerd op 31 mei 2024 om 17:23
14 karaats gold filled sieraden

Om te weten waarom gold filled zo’n geweldig materiaal is om mee te werken, is het belangrijk om te weten hoe het gemaakt wordt.

Gold filled is een prachtig duurzaam materiaal. Waarom? Er wordt een dikke laag goud mechanisch permanent verbonden aan een basis metaal. Meestal is dit zilver, koper of brass. De goudlaag is minimaal 1/20 van het hele onderdeel. Dat is wel tot zo’n 100 keer meer als bij een verguld sieraad. 

Door gebruik te maken van dit hoogwaardige  materiaal krijg je een slijtvast sieraad dat waterproof en hypoallergeen is. Ook zie je door de laag goud en glans (e-coating) nauwelijks verschil in vergelijking met volledig goud. 

Wat is gold filled?

Gold filled is er in 12, 14, 16 en 18 karaats goud. Het aantal karaats geeft aan hoeveel procent goud in de gouden laag zit. Het meest voorkomend is 14 karaats en 18 karaats gold filled.

Bij Cindel Jewels vind je alleen stukken met 14 karaats gold filled. Dit betekent dat de gouden laag 58,50% puur goud bevat. De gouden laag van 14 karaats is sterker dan 18 karaats. Deze is wat zachter en heeft eerder kans op krasjes. 

Sinds ik gold filled materiaal heb ontdekt, draag ik het elke dag en combineer ik het met mijn 14 karaats gouden sieraden. Voorheen kreeg ik van de meeste oorbellen ontstoken gaatjes en het was zo'n enorme opluchting toen ik gold filled oorbellen begon te dragen. Dag en nacht heb ik ze in, het maakt niet uit hoe lang, het blijft goed gaan.

Voor mij is er geen ander materiaal meer dat boven gold filled uit kan stijgen. Nu zou je zeggen:"Maar volledig goud dan?" Ja dat is het allerbeste maar is op dit moment voor velen te hoog in de prijs en ik wissel graag af, daarom heb ik nu zo'n grote liefde voor gold filled sieraden. 
Nog even op een rijtje wat de voordelen van 14 karaats gold filled zijn:

• Het is slijtvast, de goudlaag is zo dik dat het niet zal oxideren. 
• Het is duurzaam, met de juiste verzorging gaat het een leven lang mee. 
• Het is waterproof, je kan ermee douchen en je handen wassen. Pas wel op voor parfum, chloor en zware chemicaliën. 
• Het is hypoallergeen, er is weinig kans op allergische reacties. 
• Het is betaalbaar, je hebt dus dezelfde pré's als bij goud alleen is het betaalbaar voor de meeste mensen . 

Ben je nog niet helemaal overtuigd van dit geweldige materiaal waar ik he-le-maal verliefd op ben??

Probeer dan een volledig 14 karaats gold filled losse bedel van Cindel Jewels uit. Deze shop je al vanaf 14,-, draag het dag en nacht en je zult zien dat het niet verslijt. Ook mag je ermee douchen. Het zal je bedel niet aantasten. Ze zijn hier te vinden: Losse Bedels

Vlinder

€ 20,00

Vlinder

€ 20,00

Met de losse bedels van Cindel Jewels creëer je zelf de stijl die jij wilt. Door het slotje bevestig je gemakkelijk de bedeltjes aan je ketting of armband. 

Materiaal: Het gouden materiaal is van 14 karaats gold filled kwaliteit. 
Details/ afmetingen: Het slotje heeft een diameter van 5 mm en het vlinder is 1 cm.  

Gold filled is een duurzaam materiaal. Het bestaat uit een dikke laag 14 karaats goud die mechanisch permanent aan een ander metaal is verbonden, dit kan zilver, koper of brass zijn. Hierdoor is het slijtvast en kan het tegen water. Je ervaart dezelfde voordelen als bij echt goud, het is hypoallergeen en gaat een leven lang mee onder de juiste omstandigheden. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.